Impressie

Cases

Craghoppers
Craghoppers is een kledingmerk dat zich specialiseert in outdoor kleding. Na een uitgebreid intakegesprek heb ik het merk in eerste instantie gekoppeld aan bioloog en presentator Freek Vonk. Freek is in zijn televisieprogramma’s nu al jaren te zien in Craghoppers outfits waardoor de populariteit en herkenbaarheid van het merk aanzienlijk gestegen is. In 2017 gaan we een nieuwe samenwerking aan om Craghoppers nog meer in beeld te krijgen bij verschillende media en de doelgroep.

 

Future For Nature Awards

Sinds 2014 doe ik de PR en communicatie voor de internationale Future For Nature prijs. In deze functie heb ik ervoor gezorgd dat de winnaars in veel media verschenen zoals de landelijke dagbladen, het Radio 1 Journaal, Radio 2, RTL Late Night, Jinek en op social media in binnen- en buitenland.

 

 

RadioRing Gala

Als producer, redacteur en PR manager ben ik al vijf jaar lang betrokken bij het RadioRing Gala van de AvroTros. Ik heb mij voor dit geweldige evenement bezig gehouden met de inhoud, de gasten, de optredens en de communicatie naar alle andere media, zodat dit gala optimaal onder de aandacht kwam.

 

 

Freek Vonk in de HMH 2014
In mijn tijd als manager van Freek Vonk was er een grote vraag naar ontmoetingen met Freek. Aangezien hij veel op reis was, heb ik hiervoor een evenement bedacht. Dat werd een liveshow in de Heineken Music Hall. Een liveshow waarin Freek vertelt over zijn avonturen en het hele publiek meeneemt op zijn reizen via foto’s, beelden en zijn eigen verhalen. Van het begin tot het einde ben ik betrokken geweest bij de eerste editie van dit nu jaarlijkse evenement

 

 

Grandprix van Roggel voor Vodafone

Voor het internationale evenement ‘De Granprix van Roggel’ heb ik in 2011 twee maanden mijn intrek in het Limburgse dorpje Roggel genomen om alle locaties en contacten ter plaatse te regelen en vervolgens het evenement in goede banen te leiden. Formule 1 coureur Jenson Button kwam voor dit evenement naar Nederland om, in het tot Formule 1 parcours omgebouwde dorpje Roggel, te racen. In de functie van evenementenproducer was ik contactpersoon tussen alle locaties in Roggel en Vodafone. Een impressie van dit evenement is te zien in een korte documentaire via deze link:
https://www.youtube.com/watch?v=NxtlrKU0UBI

 

Impressie

Impressie Pretty in Pink Productions


Benieuwd wat ik voor je kan doen?

Bellen kan altijd en vragen staat vrij
Eline Maarse


Bel:  06-18803650
Mail: eline@prettyinpinkproductions.nl